սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/tort-nrbutyun-9-420x400.jpg)
Տորթ «Նրբություն»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/txvacq-the-enchanteur-7-420x400.jpg)
Թխվածք ”The enchanteur”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/krem-bryule-8-420x400.jpg)
Կրեմ բրյուլե
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/tort-trchni-kat-nor-7-420x400.jpg)
Տորթ «Թռչնի կաթ»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/ekler-epac-kremov-9-420x400.jpg)
Էկլերներ եփած կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/mikado-10-420x400.jpg)
Տորթ «Միկադո»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/shokolade-txvacq-balov-13-420x400.jpg)
Շոկոլադե թխվածք բալով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/kitkat-12-420x400.jpg)
Հսկայական KitKat
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/shokolade-tort-jeymi-oliveric-8-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ Ջեյմի Օլիվերից
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/nushov-shokolade-tort-balov-11-420x400.jpg)
Նուշով շոկոլադե տորթ բալով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/pirog-kish-loren-10-420x400.jpg)
Պիրոգ ”Կիշ Լորեն”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/tort-mishel-12-420x400.jpg)
Տորթ ”Միշել”