սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/cheesecake-mango-7-420x400.jpg)
Չիզքեյք ՛՛Մանգո՛՛
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/tryufelayin-tort-spitak-shokoladov-6-420x400.jpg)
Տրյուֆելային տորթ սպիտակ շոկոլադով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/shokolade-pancake-10-420x400.jpg)
Շոկոլադե փանքեյք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/karamelayin-kremov-xndzorov-tart-10-420x400.jpg)
Կարամելային կրեմով և խնձորով տարտ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/arbac-tandz-6-420x400.jpg)
Արբած տանձ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/tort-sufle-7-420x400.jpg)
Տորթ – սուֆլե ազնվամորիով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/shokolade-tort-srchayin-kremov-8-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ սրճային կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/ekler-mangoyi-mussov-7-420x400.jpg)
Էկլերներ մանգոյի մուսսով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/tort-yereq-kat-7-420x400.jpg)
Տորթ «Երեք կաթ»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/tiramisu-7-420x400.jpg)
Տիրամիսու
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/tort-axander-shokolade-bananayin-mussov-16-420x400.jpg)
Տորթ-աղանդեր շոկոլադե-բանանային մուսսով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/trchni-kat-original-mijukov-8-420x400.jpg)
Թռչնի կաթ օրիգինալ միջուկով