սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/yogurtov-tort-aranc-txelu-9-420x400.jpg)
Յոգուրտով տորթ առանց թխելու
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/shokolade-tort-kitronov-16-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ կիտրոնով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/shokoladov-pndukov-tiramisu-10-копия-420x400.jpg)
Շոկոլադով և պնդուկով տիրամիսու
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/ddumov-pirog-pumpkin-pie-11-420x400.jpg)
Դդումով պիրոգ ”Pumpkin Pie”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/pndukov-tort-kitroni-kremov-7-420x400.jpg)
Պնդուկով տորթ կիտրոնի կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/xndzorov-tort-bavariakan-mussov-11-420x400.jpg)
Խնձորով տորթ բավարիական մուսսով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/tort-yereq-shokolad-16-420x400.jpg)
Տորթ ”Երեք շոկոլադ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/tort-paxpaxak-dzmeruk-10-420x400.jpg)
Տորթ-պաղպաղակ ”Ձմերուկ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/aznvamoriov-kitronov-tort-19-420x400.jpg)
Ազնվամորիով և կիտրոնով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/katnashorayin-trchni-kat-jeleov-12-420x400.jpg)
Կաթնաշոռային թռչնի կաթ ժելեով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/kitronov-axander-13-420x400.jpg)
Կիտրոնով աղանդեր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/eklerov-tort-17-420x400.jpg)
Էկլերով տորթ