սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/ananasov-tort-11-420x400.jpg)
Անանասով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/karamelayin-srchayin-mussov-fransiakan-axander-27-420x400.jpg)
Կարամելային և սրճային մուսսով ֆրանսիական աղանդեր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/tort-srchayin-musov-8-420x400.jpg)
Տորթ սրճային մուսսով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/yogurtov-tort-xndzorov-11-420x400.jpg)
Յոգուրտով տորթ խնձորով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/angliakan-pirog-3-420x400.jpg)
Անգլիական պիրոգ ՛՛Banoffee pie՛՛
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/karamelayin-pana-8-420x400.jpg)
Կարամելային պաննա կոտտա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/tort-endzuxt-4-420x400.jpg)
Տորթ ՛՛Ընձուղտ՛՛
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/katnashorov-ananasov-tort-12-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով և անանասով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/elakov-tirmisu-3-420x400.jpg)
Ելակով տիրամիսու
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/shokolade-tryufelner-3-420x400.jpg)
Շոկոլադե տրյուֆելներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/yelakov-tort-ruletneric-3-420x400.jpg)
Ելակով տորթ ռուլետներից
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/srchayin-jele-serucqov-8-420x400.jpg)
Սրճային ժելե սերուցքով