սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/tort-shokolade-xarnashpot-13-420x400.jpg)
Տորթ ”Շոկոլադե խառնաշփոթ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/tort-sev-antar-14-420x400.jpg)
Տորթ “Սև անտառ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/karamelacva-xndzorner-6-420x400.jpg)
Կարամելացված խնձորներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/biskvitayin-tort-katnashorayin-serucqayin-kremov-14-420x400.jpg)
Տորթ կաթնաշոռային և սերուցքային կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/ynkuyzov-tort-banaov-ananasov-10-420x400.jpg)
Ընկույզով տորթ բանանով և անանասով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/katnahsorov-tort-sufle-11-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով տորթ սուֆլե
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/hataptxayin-shokolade-tort-11-420x400.jpg)
Հատապտղային շոկոլադե տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/biskvitayin-mexrov-tort-5-420x400.jpg)
Բիսկվիթային մեղրով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/tort-caprice-6-420x400.jpg)
Տորթ “Caprice”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/karamelayin-mexrov-tort-12-420x400.jpg)
Կարամելային մեղրով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/tort-eskimo-12-420x400.jpg)
Տորթ Էսկիմո
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/shokolade-vanilayin-tort-420x400.jpg)
Շոկոլադե-վանիլային տորթ