սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/txvacqablit-jpit-10-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթ Ժպիտ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/tort-maskarpone-6-420x400.jpg)
Տորթ “Մասկարպոնե”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/txvacqablit-7-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթ “Միլիոնատեր”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/aznvamoriov-paghpaghak-8-420x400.jpg)
Ազնվամորիով պաղպաղակ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/tort-victoria-10-420x400.jpg)
Տորթ Վիկտորիա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/ynkuizov-tort-9-420x400.jpg)
Ընկույզով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/spitak-shokoladov-ympeliq-6-420x400.jpg)
Սպիտակ շոկոլադով ըմպելիք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/elakov-tort-8-420x400.jpg)
Ելակով տորթ “Նրբություն”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/tort-shokolad-elak-6-420x400.jpg)
Տորթ “Շոկոլադ և ելակ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/tort-mocart-11-420x400.jpg)
Տորթ Մոցարտ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/whoopie-8-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթ Whoopie
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/shokolade-paghpaghak-9-420x400.jpg)
Շոկոլադե պաղպաղակ