սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Հավի ֆիլե Պեստո սոուսով

Կարտոֆիլով գնդիկներ

Շոկոլադով և խնձորով տորթ

Բրոկոլիով և սերուցքային սոուսով պաստա

Հավի մսով և բանջարեղենով Բեֆստրոգանով

Շոկոլադե կրեմ

Շոկոլադե տարտ

Շոկոլադե տորթ «Իրարանցում»

Կարտոֆիլով կրեմ-ապուր

Շոկոլադե-սերուցքային թխվածքաբլիթ

Հավի փափկամիս սերուցքային սոուսով

Սպիտակ շոկոլադով տարտ