սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![tort-snikers](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/04/tort-snikers-12-420x400.jpg)
Տորթ Սնիկերս
![shokolade-burg-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/04/shokolade-burd-7-420x400.jpg)
Տորթ ”Շոկոլադե բուրգ”
![tort-kolizeum](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/04/tort-kolizeum-9-420x400.jpg)
Տորթ ”Կոլիզեում”
![xozi-mis-xndzorov-salorachrov](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/04/xozi-mis-xndzorov-salorachrov-8-420x400.jpg)
Խոզի միս խնձորով և սալորաչրով
![zefirov-tort](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/04/zefirov-tort-10-420x400.jpg)
Զեֆիրով և մրգերով տորթ
![xndzorov-maskarponeov-tort](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/04/xndzorov-maskarponeov-tort-8-420x400.jpg)
Խնձորով և մասկարպոնեով տորթ
![serucqayin-kremov-bananov-tort](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/04/serucqayin-kremov-bananov-tort-10-Copy-420x400.jpg)
Սերուցքային կրեմով ու բանանով տորթ
![tandzov-toer](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/04/tandzov-toer-5-420x400.jpg)
Տանձով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/04/italakan-shokolade-tort-7-420x400.jpg)
Իտալական շոկոլադե տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/04/shokolade-tort-7-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/04/krokembush-11-420x400.jpg)
Կրոկեմբուշ շոկոլադով
![katnshorov-tort-nrbutyun](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/03/katnshorov-tort-nrbutyun-6-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով տորթ ”Նրբություն”