սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Տորթ Սնիկերս

Տորթ ”Շոկոլադե բուրգ”

Տորթ ”Կոլիզեում”

Խոզի միս խնձորով և սալորաչրով

Զեֆիրով և մրգերով տորթ

Խնձորով և մասկարպոնեով տորթ

Սերուցքային կրեմով ու բանանով տորթ

Տանձով տորթ

Իտալական շոկոլադե տորթ

Շոկոլադե տորթ

Կրոկեմբուշ շոկոլադով

Կաթնաշոռով տորթ ”Նրբություն”