սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/ddumov-tort-sufle-6-420x400.jpg)
Դդումով տորթ -մուսս
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/katnashorov-txvacq-9-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով թխվածք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/shokolade-krem-parisien-6-420x400.jpg)
Շոկոլադե կրեմ «Փարիզիեն»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/cheescake-karamelacvac-xndzorov-4-420x400.jpg)
Չիզքեյք կարամելացված խնձորով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/shokolade-tort-enkuyzov-10-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ ընկույզով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/baunti-norovi-7-420x400.jpg)
Կոնֆետներ Բաունտի
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/shokolade-srchayin-beze-9-420x400.jpg)
Տորթ «Շոկոլադե-սրճային բեզե»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/bananov-pirog-shokoladayin-sousov-5-420x400.jpg)
Բանանով պիրոգ կարամելային սոուսով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/balov-sufle-6-420x400.jpg)
Տորթ-սուֆլե բալով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/tonakan-arag-tort-7-420x400.jpg)
Տոնական արագ տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/12/srchayin-bazmashert-tort-14-420x400.jpg)
Սրճային բազմաշերտ տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/12/shokolade-tort-8-420x400.jpg)
Ամանորյա շոկոլադե տորթ