սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Պնդուկով տորթ

Նրբաբլիթներով արագ տորթ

Ամանորյա թխվածք մասկարպոնեով և մրգերով

Շոկոլադե տորթ ծիրանաչրով

Թխվածք «Ամանորյա պսակ»

Շոկոլադե տորթ մարշմելոուով

Ամանորյա տորթ ”Կոներ”

Ամանորյա տորթ – մուսս ”Fantasy”

Կանապե ծովախեցգետնի ձողիկներով և բրոկոլիով

Թխվածք կիտրոնով

Տորթ «Նապոլեոն» մրգային կրեմով

Պնդուկով տորթ սերուցքային և սրճային մուսսով