սոխ կանաչ
թարգմանություն՝ на русском - зеленый лук, in English - green onions
Կանաչ սոխը աշխարհի բոլոր խոհանոցներում հաճախ է օգտագործվում, պատճառը թերևս նրա համն է, որը յուրաքանչյուր ուտեստ անզուգական է դարձնում: Կանաչ սոխը շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է օգտակար վիտամիններ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնք կարգավորում են արյան շրջանառությունը, ամրացնում ատամներն ու բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը:
Կանաչ սոխով պատրաստում են ապուրներ, ջեռեփուկներ, կարկանդակներ, աղցաններ ու սոուսներ:
Մեր առաջարկած կանաչ սոխով բաղադրատոմսերն անպայման կհավանեք:

Բանջարեղենով և Ֆետա պանրով կարկանդակ

Հավի մսով և բանջարեղենով Բեֆստրոգանով

Ոլոռով աղցան

Կարտոֆիլով կրեմ-ապուր

Լցոնված ձուկ

Բանջարեղենով հավի փափկամիս

Պրոֆիտրոլի հավի կծու աղցանով

Արևելյան կոտլետներ

Տապակած կարկանդակներ հավի մսով և պանրով

Տապակած կարտոֆիլ համեմունքներով

Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով

Օլադի կեֆիրով և կանաչ սոխով