սոխ կանաչ
թարգմանություն՝ на русском - зеленый лук, in English - green onions
Կանաչ սոխը աշխարհի բոլոր խոհանոցներում հաճախ է օգտագործվում, պատճառը թերևս նրա համն է, որը յուրաքանչյուր ուտեստ անզուգական է դարձնում: Կանաչ սոխը շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է օգտակար վիտամիններ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնք կարգավորում են արյան շրջանառությունը, ամրացնում ատամներն ու բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը:
Կանաչ սոխով պատրաստում են ապուրներ, ջեռեփուկներ, կարկանդակներ, աղցաններ ու սոուսներ:
Մեր առաջարկած կանաչ սոխով բաղադրատոմսերն անպայման կհավանեք:

Օլադի սև թոքով

Բլիթներ կանաչիով և կարտոֆիլով

Ամանորյա կանապե (6 տարբերակ)

Աղցան լցոնված նրբաբլիթներով

Աղցան հավի մսով և լոբով

Նախուտեստ տավարի լեզվով

Պանրով աղցան տարտալետկաների մեջ

Նախուտեստ հազարի տերևներով և պանրային միջուկով

Ապուր մսային գնդիկներով և կանաչիով

Ջեռեփուկ պանրով

Սնկով պիրոգ

Կարտոֆիլային ուտեստ սուլուգունի պանրով