սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:
Աղցան Շերլոք
Կոտլետ շերտավոր խմորի մեջ
Կարմիր կաղամբով և չորահացով աղցան
Խոզապուխտով և պանրով կոտլետ
Հավի մսով տորտիլյա
Բրնձով, լոբով և հավի մսով աղցան
Թեթև խմորով յուրահատուկ սնկեր
Նրբերշիկով և կարտոֆիլով կարկանդակ
Շամպինիոնով կոտլետ
Բուրիտո
Մսով և ընկույզով աղցան
Պելմենիով պիրոգ