սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

kartofilov-pirog
Կարտոֆիլով և խոզի մսով պիրոգ
utest-msov-buyn
Ուտեստ ”Մսով բույն”
havi-mis-serucqov
Հավի ֆիլե Պեստո սոուսով
Նարնջով հավի բուդ
konyakov-kotletner
Կոնյակով կոտլետ
msayin-rulet-banjareghenayin-mijukov
Մսային ռուլետ սերուցքային սոուսով
msov-navakner
Մսով նավակներ
banjarexenayin-pirog
Բանջարեղենային պիրոգ
snkov-msov-lolikov-utest
Սնկով, մսով և լոլիկով ուտեստ
arag-axcan-lolikov
Լոլիկով և ընկույզով աղցան
kartofilov-krem-apur
Կարտոֆիլով կրեմ-ապուր
havi-mis-serucqayin-sousov
Հավի փափկամիս սերուցքային սոուսով
...10...1213...20...