սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

kurze
Մսով ”Կուրզե”
arag-axcan
Արագ աղցան
lahmajo
Լահմաջո
havi-msov-snkov-blit-
Հավով և սնկով բլիթ
fransiakan-omlet
Ֆրանսիական օմլետ
Հավի փափկամսով ֆրանսիական աղցան
bulki-navakner-omletov
Բուլկի – նավակներ օմլետով
” Լավաշ Ռոլլ”
Արագ կարկանդակ
Սնկով Ժուլիեն թավայի մեջ
pizza-arev
Պիցցա «Արև»
makaron-lconvac-snkov
Մակարոն լցոնված մսով և սնկով
...10...1516...20...