սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:
Մսով ”Կուրզե”
Արագ աղցան
Լահմաջո
Հավով և սնկով բլիթ
Ֆրանսիական օմլետ
Հավի փափկամսով ֆրանսիական աղցան
Բուլկի – նավակներ օմլետով
” Լավաշ Ռոլլ”
Արագ կարկանդակ
Սնկով Ժուլիեն թավայի մեջ
Պիցցա «Արև»
Մակարոն լցոնված մսով և սնկով