սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:
Հավի փափկամսով և մանդարինով աղցան
Պիցցա ՛՛Կայծակ՛՛
Արևելյան կոտլետներ
Մսով գուսարիկներ
Սկանդինավյան Ռագու
Շերտավոր խմորով Լուլա քյաբաբ
Պաստա Բոլոնեզ սոուսով
Բրինձ բանջարեղենով
Ժուլիեն սնկով
Նրբաբլիթներ սնկով և պանրով
Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով
Մակարոն նրբերշիկով և սնկով