սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Հավի փափկամսով և մանդարինով աղցան

Պիցցա ՛՛Կայծակ՛՛

Արևելյան կոտլետներ

Մսով գուսարիկներ

Սկանդինավյան Ռագու

Շերտավոր խմորով Լուլա քյաբաբ

Պաստա Բոլոնեզ սոուսով

Բրինձ բանջարեղենով

Ժուլիեն սնկով

Նրբաբլիթներ սնկով և պանրով

Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով

Մակարոն նրբերշիկով և սնկով