սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:
Չեբուրեկի
Կարտոֆիլով և մսով ջեռեփուկ
Ձվով բրինձ չինական ձևով
Իտալական ուտեստ «Տիմբալ» սմբուկով
Չիզբուրգեր
Բանջարեղենային սոթե կանաչ ոլոռով
Տնական մայոնեզ հնդկական ոճով
Մսով ռուլետ
Բելյաշներ
Սպագետտի բոլոնեզ
Կրոկետներ հավի մսով և պանրով
Երշիկ տավարի մսով և բեկոնով