սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Կալցոնե
Պիրոգ հավի մսով և բրնձով
Աղցան սև թոքով
Հնդկաձավարով և սպանախով նախաճաշ
Հունական աղցան
Ժուլիեն շամպինիոնով
Բանջարեղենային պիրոգ
Օմլետ ջեռոցում
Ապուր հավի մսի գնդիկներով
Պիրոգ հավի սրտով
Մարինացված սկումբրիա
Շակշուկա
...10...2223...30...