սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Բանջարեղենային պիրոգ
Մսով ”Հյուսքեր”
Ոսպով կրեմ-ապուր
Բեֆստրոգանով
Ճապոնական ուտեստ ”Օյակոդոն”
Բուլղարական աղցան
Կանաչ ոլոռով կրեմ-ապուր
Սնկով ապուր հալած պանրով
Դդմիկ լցոնված մսով
Դդմիկով, մսով և պանրով կրեմ-ապուր
Սոխով ապուր ֆրանսիական ձևով
Հավի միս «Քարրի»
...10...2425...30...