սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:
Հավի թոքով աղցան
Սպաս
Ձուկ իշխան ֆրանսիական ձևով
Աղցան ”Նռան ապարանջան”
Օրիգինալ տոլմա
Նրբաբլիթով խորտիկ-տորթ
Խոզի բուդ ջեռոցում
Հավի մսով ռուլետ
Լցոնված ծովախեցգետնի ձողիկներ
Աղցան ”Գազար”
Պանրով զամբյուղներ
Աղցան ”Մայրաքաղաքային”