սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Հացուտիկ հավի թոքով և չերրի լոլիկով

Աղցան ”Նրբություն”

Խոզի բուդ ծիրանաջեմի մարինադով

Ձկան ֆիլեով խորտիկ-տորթ

Կորեական աղցան

Հավի թոքով լցոնված տարտալետկա

Հավի թոքով և պանրով պաշտետ

Մսով խորտիկ-տորթ

Մսով օրիգինալ խորտիկներ

Մսով շերտավոր ռուլետ

Կուլեբյակա

Սնկով գրպանիկներ