սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Հացուտիկ հավի թոքով և չերրի լոլիկով
Աղցան ”Նրբություն”
Խոզի բուդ ծիրանաջեմի մարինադով
Ձկան ֆիլեով խորտիկ-տորթ
Կորեական աղցան
Հավի թոքով լցոնված տարտալետկա
Հավի թոքով և պանրով պաշտետ
Մսով խորտիկ-տորթ
Մսով օրիգինալ խորտիկներ
Մսով շերտավոր ռուլետ
Կուլեբյակա
Սնկով գրպանիկներ
...10...3435...