սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Սոուս բոլոնեզ
Մսի կոլոլակով պաստա
Բազուկով սառը ապուր
Ռատատույ
Հունական աղցան
Հնդկաձավարով խավարտ
Ռիզոտտո բանջարեղենով
Մսով լցոնված տաքդեղ
Լցոնված սմբուկ
Մակարոն տնական տուշոնկայով
Կարտոֆիլով և մսով կարկանդակ
Գազարով ապուր-պյուրե
...10...3536...