սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Վիտամինային աղցան
Ընթրիք “Ասորտի”
“Փակ” պիցցա
Ոսպով ապուր
Կարմիր կաղամբով աղցան
Կարտոֆիլով աղցան
Շերտավոր խմորով “Նավակներ”
Վրացական ապուր “Խարչո”
Բանջարեղենային պաելյա
Պանրով ապուր
Մակարոնով ուտեստ “Նեապոլիտանական”
Բանջարեղենային թեթև աղցան
...10...3637...