սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Վիտամինային աղցան

Ընթրիք “Ասորտի”

“Փակ” պիցցա

Ոսպով ապուր

Կարմիր կաղամբով աղցան

Կարտոֆիլով աղցան

Շերտավոր խմորով “Նավակներ”

Վրացական ապուր “Խարչո”

Բանջարեղենային պաելյա

Պանրով ապուր

Մակարոնով ուտեստ “Նեապոլիտանական”

Բանջարեղենային թեթև աղցան