սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Լազանյա խոզի մսով
Մսի կոլոլակով ապուր
Լցոնված բագետ
Մսով և ձվով ռուլետ
Մսով լցոնված լավաշ
Ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան
Լցոնված տաքդեղ
Մսով կարկանդակ “Սամսա”
Խոզի կողիկներ ջեռոցում
Մսով և վարունգով աղցան
Իսպանական տորտիլյա
Ռոստբիֆ
...10...3738...