ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

շոկոլադե-կեքս
Շոկոլադե կեքս Պահքի համար
գազարով-կարկանդակ-1
Գազարով կարկանդակ
կաղամբով-կարկանդակ
Պահքային կարկանդակներ կաղամբով
Պահքային-թխվածքաբլիթներ-1
Պահքային թխվածքաբլիթներ
տորթ-պանչո
Տորթ «Պանչո»
ամանորյա-թխվածքաբլիթներ-1
Ամանորյա գլազուրապատ թխվածքաբլիթներ
Ջեմով-թխվածքաբլիթներ-1
Ջեմով թխվածքաբլիթներ
կոճապղպեղով-թխվածքաբլիթներ-1
Կոճապղպեղով թխվածքաբլիթներ
Ամանորյա-տնակ-1
Ամանորյա տնակ
Շոկոլադե աղանդեր «Ամանորյա գերան»
Ամանորյա-նախուտեստ-1
Ամանորյա նախուտեստ
թխվածք-փարիզ-բրեստ
Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»
12...10...