ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Սալորաչրով կեքս
Կաթնաշոռային քաղցրաբլիթներ
Տանձով կարկանդակ սերուցքային կրեմով
Կարտոֆիլով կարկանդակներ
Թթվասերային կրեմով բուլկիներ
Ղադեիֆի խմոր տան պայմաններում
Crazy Cake՝ կարկանդակ առանց ձվի
Հյուսած բուլկիներ քունջութով
Տորթ «Ոսկե բանալի»
Հավի մսով բաց կարկանդակներ
Տորթ «Սնիկերս»
Կաթնաշոռային կարկանդակ «Ընձուղտ»