ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Թխվածքաբլիթ Նապաստակ

Թխվածքաբլիթ “Միլիոնատեր”

Մսով չեբուրեկի

Պիցցա «Նախաճաշ»

Կանաչիով կարկանդակ “Աֆարար”

Թխվածք «Մրջնաբույն»

Կրեմով բուլկի

Սալորով քլաֆութի

Լազանյա խոզի մսով

Տորթ “Tres leches”

Խաչապուրի թավայի մեջ

Ջնարակապատ փքաբլիթ