ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տորթ “Red Velvet”

Պանրով ձողիկներ

Սալորով գալետ

Դեղձով թխվածք

Թխվածքաբլիթ Սրտիկ

Տորթ Ferrero Rocher

Թխվածքաբլիթ Թեյի տոպրակ

Շոկոլադե տորթ Պելե

Տապակած պանիր

Իտալական պիցցա

Տորթ Վիկտորիա

Ընկույզով տորթ