ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Նրբերշիկով կարկանդակ
Խնձորով ալադի
Չամիչով շոռակարկանդակ
“Մարմարե” կեքս
Բարակ իտալական պիցցա
Տորթ Մոցարտ
Ելակով տարտ
Թխվածքաբլիթ Whoopie
Խաչապուրի
Շոկոլադե բրիոշ
Թխվածքաբլիթ M&M’s
Բանջարեղենային պիցցա