ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Բալով թխվածք

Շոկոլադե տորթ

Խնձորով թխվածք

Ելակով Ռաֆաելլո

Բանջարեղենային ուտեստ

Շոկոլադե լավա քեյք

Ժելեով և ելակով տորթ

Շոկոլադե մաֆիններ

Նարինջով թխվածքաբլիթ

Կարտոֆիլով ալադի

Շոկոլադե տորթ նրբաբլիթներով