ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Բրիոշներ
Կարմիր հաց
Բուլկի «Արտույտ»
Թխվածքաբլիթներ
Խնձորով կարկանդակ
Կիտրոնով թխվածք
Բանանով պահքային կարկանդակ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ամերիկյան ձևով
Կաթնային քաղցրավենիք
Տորթ «Զեբր»
Տորթ «Քաղցրիկ»
Մսով կարկանդակ