ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

բրիոշներ-1
Բրիոշներ
կարմիր-հաց
Կարմիր հաց
բուլկի-1
Բուլկի «Արտույտ»
թխվածքաբլիթներ-1
Թխվածքաբլիթներ
խնձորով-կարկանդակ-1
Խնձորով կարկանդակ
Կիտրոնով-թխվածք-1
Կիտրոնով թխվածք
Բանանով-պահքային-կարկանդակ-1
Բանանով պահքային կարկանդակ
շոկոլադե-թխվածքաբլիթ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ամերիկյան ձևով
Կաթնային-քաղցրավենիք-1
Կաթնային քաղցրավենիք
տորթ-Զեբր-1
Տորթ «Զեբր»
տորթ
Տորթ «Քաղցրիկ»
կարկանդակ-1
Մսով կարկանդակ
...10...1213...20...