ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
![բրիոշներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/բրիոշներ-1.jpg)
Բրիոշներ
![կարմիր-հաց](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/կարմիր-հաց-1.jpg)
Կարմիր հաց
![բուլկի-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/բուլկի-1.jpg)
Բուլկի «Արտույտ»
![թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/թխվածքաբլիթներ-1-2.jpg)
Թխվածքաբլիթներ
![խնձորով-կարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/խնձորով-կարկանդակ-1.jpg)
Խնձորով կարկանդակ
![Կիտրոնով-թխվածք-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/Կիտրոնով-թխվածք-1.jpg)
Կիտրոնով թխվածք
![Բանանով-պահքային-կարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/Բանանով-պահքային-կարկանդակ-1.jpg)
Բանանով պահքային կարկանդակ
![շոկոլադե-թխվածքաբլիթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/շոկոլադե-թխվածքաբլիթ-1.jpg)
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ամերիկյան ձևով
![Կաթնային-քաղցրավենիք-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/Կաթնային-քաղցրավենիք-1.jpg)
Կաթնային քաղցրավենիք
![տորթ-Զեբր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/տորթ-Զեբր-1.jpg)
Տորթ «Զեբր»
![տորթ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/տորթ.jpg)
Տորթ «Քաղցրիկ»
![կարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/կարկանդակ-1-2.jpg)
Մսով կարկանդակ