ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տորթ «Գիշեր-ցերեկ»

Մեղրով պահքային թխվածք

Խմորիչով կաթնահունց խմոր

Նարնջի կեղևով մաֆիններ

Կաղամբով թխվածքաբլիթ

Խնձորով ռուլետ

Պահքային «Մադլեն»

Տորթ «Սնիկերս» բեզեով

Ճապոնական չիզքեյք

Տավարի լեզու երեք սոուսով

Ձկով ու կարտոֆիլով կարկանդակ

Ծաղկակաղամբով կոտլետներ