ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

տորթ-1
Տորթ «Գիշեր-ցերեկ»
Մեղրով պահքային թխվածք
կաթնահունց-խմոր-1
Խմորիչով կաթնահունց խմոր
մաֆին-1 - Copy
Նարնջի կեղևով մաֆիններ
թխվածքաբլիթներ-1
Կաղամբով թխվածքաբլիթ
Խնձորով-ռուլետ-1
Խնձորով ռուլետ
պահքային-մադլեն-1
Պահքային «Մադլեն»
սնիկերս-1
Տորթ «Սնիկերս» բեզեով
ճապոնական-չիզքեյք-1
Ճապոնական չիզքեյք
տավարի-լեզու-1
Տավարի լեզու երեք սոուսով
ձկով-կարկանդակ-1
Ձկով ու կարտոֆիլով կարկանդակ
ծաղկակաղամբով-կոտլետներ-1
Ծաղկակաղամբով կոտլետներ
...10...1314...20...