ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Կիտրոնով-ու-կակաչով-կեքս-1
Կիտրոնով ու կակաչի սերմերով կեքս
օլադի-1
Օլադիներ կանաչ ոլոռով
պիրոգ-1
Պահքային շոկոլադե-սրճային կարկանդակ
բուլկի-1
Դարչինով պահքային բուլկիներ
կարտոֆիլով-կարկանդակ-1
«Պլացինդա»՝ Կարտոֆիլով կարկանդակ
Ելակով-տորթ-1
Տորթ «Ելակով պայթյուն»
պահքայի-թխվածք-1
Պահքային շոկոլադե թխվածք
կարկանդակ-1
Խնձորով կարկանդակ
Հունական-պահքային-թխվածք-1
Հունական պահքային թխվածք
շոկոլադե-պլոմբիր-1
Տորթ Շոկոլադե Պլոմբիր
պահքային-կարկանդակ-1
Մեղրով ու խնձորով պահքային կարկանդակ
աչմա-1
«Աչմա»․ վրացական ուտեստ
...10...1415...20...