ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Կիտրոնով ու կակաչի սերմերով կեքս
Օլադիներ կանաչ ոլոռով
Պահքային շոկոլադե-սրճային կարկանդակ
Դարչինով պահքային բուլկիներ
«Պլացինդա»՝ Կարտոֆիլով կարկանդակ
Տորթ «Ելակով պայթյուն»
Պահքային շոկոլադե թխվածք
Խնձորով կարկանդակ
Հունական պահքային թխվածք
Տորթ Շոկոլադե Պլոմբիր
Մեղրով ու խնձորով պահքային կարկանդակ
«Աչմա»․ վրացական ուտեստ