ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

մաֆիններ-1
Բանանով ու նարնջով մաֆիններ
հայկական-քյուֆթա-1
Հայկական քյուֆթա
Պանրիկներ-1
Կաթնաշոռային պանրիկներ
կարկանդակ-1
Թթվասերային կարկանդակ հավով ու կոճապղպեղով
կարկանդակ-1
Կարկանդակ կաթնաշոռային խմորով
Տորթ-«Էլիզաբեթ»-1
Տորթ «Էլիզաբեթ»
կարկանդակ-1
Օսեթական կարկանդակ
աղանդեր-1
Խուրմայով աղանդեր
կարկանդակ-1
Կաղամբով կարկանդակ
մեղրով-տորթ-1
Մեղրով շոկոլադե տորթ
ձողիկներ-1
Մանդարինով շոկոլադապատ ձողիկներ
սպիտակ-հաց-1
Սպիտակ հաց
...10...1516...20...