ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Բանանով ու նարնջով մաֆիններ
Հայկական քյուֆթա
Կաթնաշոռային պանրիկներ
Թթվասերային կարկանդակ հավով ու կոճապղպեղով
Կարկանդակ կաթնաշոռային խմորով
Տորթ «Էլիզաբեթ»
Օսեթական կարկանդակ
Խուրմայով աղանդեր
Կաղամբով կարկանդակ
Մեղրով շոկոլադե տորթ
Մանդարինով շոկոլադապատ ձողիկներ
Սպիտակ հաց