ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

սպիտակ-սոուս-1
Սպիտակ սոուս պիցցայի համար
Կնոջ-մատներ--1
Տորթ «Կնոջ մատներ»
շոռակարկանդակ-1
Շոռակարկանդակ
Կարտոֆիլով-կարկանդակներ-1
Կարտոֆիլով կարկանդակներ ջեռոցում
տորթ-1
Տորթ խտացրած կաթով
Հայկական-հալվա-1
Հայկական հալվա
կարկանդակ-11
Խոզապուխտով ու հավի մսով կարկանդակ
տորթ-երանություն-1
Տորթ «Երանություն»
Մեղրով-թխվածքաբլիթներ-1
Մեղրով թխվածքաբլիթներ առանց ձվի
տորթ-շախմատ-1
Տորթ «Շախմատ»
Դարչինով-թխվածքաբլիթներ-1
Դարչինով թխվածքաբլիթներ
թխվածքաբլիթներ-1
Գետնանուշով հալվող թխվածքաբլիթներ
...10...1617...20...