ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Նարնջով-Մադլեն-1
Նարնջով «Մադլեն»
Տորթ-շիկահեր-1
Տորթ «Շիկահեր»
Հիլով-թխվածքաբլիթներ-1
Հիլով թխվածքաբլիթներ
Բուլկիներ-1
Բուլկի բուրգերի համար
Խնձորով-շոռակարկանդակ-1
Խնձորով շոռակարկանդակ
Գետնանուշով-թխվածքաբլիթ-1
Գետնանուշով թխվածքաբլիթներ
Ընկուզեղենով-տորթ-1
Նուշով ու պնդուկով տորթ
վաֆլե-ձողիկներ-1
Վաֆլե ձողիկներ շոկոլադե կրեմով
կարկանդակ-1
Պանրով ու խոզապուխտով կարկանդակներ
բուլկի-1
Գետնանուշով ու շոկոլադով բուլկիներ
նարնջով-կեքս-1
Նարնջով կեքս
Զամբյուղներ-1
Զամբյուղներ՝ սպիտակուցային կրեմով
...10...1718...20...