ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Ամանորյա տորթ «Մամուռ»
Տոնական թխվածքաբլիթներ
Շոկոլադե տորթ «Օրեո»
Տոնական շտոլեն
Հալվայով տորթ
Սրճային տորթ «Մոկա»
Տորթ «Արջուկը հյուսիսում»
Ամանորյա թխվածք սպիտակ շոկոլադե կրեմով
Նուշով և կաթնային շոկոլադով տարտ
Շոկոլադով ու մեղրով տորթ
Ձկով կարկանդակ
Ամանորյա թխվածք