ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Բալ ձնե մուշտակի մեջ
Կարկանդակ «Շտիրլից»
Մսով օլադիներ
Հավի սիրտ կաթնային սոուսով
Հրեշտակային տորթ կիտրոնի կրեմով
Հավ՝ սոյայի մարինադով
Բանանով կեքսեր
Թխվածք «Զատիկի ձու»
Տնական կրեկեր
Ոսպով պահքային պելմեններ
Թխվածք «Մրջնաբույն»
Իմերեթական խաչապուրի