ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տորթ-«Իմաստուն-հրեա»-1
Տորթ «Իմաստուն հրեա»
Մարմարե-կեքս-1
Մարմարե կեքս
սալորով-աղանդեր-1
Կակաչի սերմերով ու սալորով աղանդեր
Խնձորով-պիրոգ-1
Խնձորով պիրոգ
Խոզի-մսով-կոտլետներ-1
Խոզի մսով կոտլետներ
խմորիչով-խմոր-1
Խմորիչով խմոր
Տապակած-դդմիկ-1
Տապակած դդմիկ կճուճիկների մեջ
Սրճային-պիրոգ-1
Սրճային պիրոգ
Սամսա-1
Սամսա
Հավով-ու-սնկով-ռուլետ-1
Հավով ու սնկով ռուլետ
Հրեշտակի-արցունքներ
Տորթ «Հրեշտակի արցունքներ»
Կոնֆետով-թխվածքաբլիթներ-1
Կոնֆետով թխվածքաբլիթներ
...10...2223...30...