ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Կաղամբով կարկանդակ
Վանիլային բուլկիներ
Կաթնաշոռով խխունջներ
«Չակ-չակ» տնական ձևով
Վիեննական շտրուդել
Դդմիկով պիրոգ
Շոկոլադե կեքս
Տորթ «Ներշնչանք»
Պանրով ու խոզապուխտով պիրոգ
Դարչինով տոնական պիրոգ
Պիրոգ «Բասբուսա»
Վարսակով թխվածքաբլիթներ