ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Բուլկի-պարուրակներ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ`ճաքերով
Շոկոլադով եվ մեղրով տորթ
Տորթ «Սպարտակ»
Տորթ «Կաթնային»
Սալորով եղջյուրիկներ
Կանաչ ոլոռով և սպանախով պիրոգ
xtacrac-katov-yeghjyurner
Խտացրած կաթով եղջյուրներ
shokolade-krem-plombir
Շոկոլադե կրեմ-պլոմբիր
kartofilov-blit
Կարտոֆիլով բլիթ
tort-iris
Տորթ ”Իրիս”
marmeladov-yeghjyurner
Մարմելադով եղջյուրներ
...10...2526...30...