ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

bananov-shokoladov-bulki
Բանանով և շոկոլադով բուլկի
kartofilov-panrov-oladi
Կարտոֆիլով և պանրով օլադի
xozapuxtov-panrov-kotlet
Խոզապուխտով և պանրով կոտլետ
nurb-biskvit
Բարակ բիսկվիթ եզրերի հարթեցման համար
hac-pendesal
Ֆիլիպինյան հաց Պանդեսալ
shokolade-biskvit
Շոկոլադե բիսկվիթ
ttvaserov-karkandak
Թթվասերով կարկանդակ
yegiptakan-tort
Եգիպտական տորթ
havi-msov-tortilya-1
Հավի մսով տորտիլյա
varshavyan-shorakarkandak
Վարշավյան շոռակարկանդակ
txvacqablitov-katnashorov-tort
Թխվածքաբլիթով և կաթնաշոռով տորթ
banjarexenov-feta-panrov-utest-9
Բանջարեղենով և Ֆետա պանրով կարկանդակ
...10...2627...30...