ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

narnjov-briosh
Նարնջով բրիոշ
shokolade-ekler
Շոկոլադե էկլեր
Չուրրոս
txvacq-reshoto
Թխվածք ”Ռեշոտո”
arag-rulet
Արագ ռուլետ
kitronov-tort
Կիտրոնով տորթ
@nkuyzov-tort
Ընկույզով տորթ
tort-eskimo
Տորթ Էսկիմո
elakov-tort
Թթվասերով և ելակով տորթ
meghrov-tort
Մեղրով տորթ
pqablit
Փքաբլիթ (պոնչիկ)
marmarya-txvacqablit
Մարմարյա թխվածքաբլիթ
...10...2728...30...