ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Շերտավոր խմորով խխունջներ

Սրճային կեքս

Խնձորով պիրոգ յոգուրտային կրեմով

Շոկոլադով և բանանով բիսկվիթ

Կարտոֆիլով գնդիկներ

Նարնջով պաղպաղակ

Շոկոլադե օլադի

Ելակով տորթ-սուֆլե

Հալվա

Բանանով տորթ

Կիևյան տորթ

Յուրահատուկ շոռակարկանդակ