ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Շոկոլադե ռուլետ

Ելակով ռուլետ

Շոկոլադե սուֆլե

Կակաչի սերմով տորթ

Նրբաբլիթներով տորթ

Կարտոֆիլով և խոզի մսով պիրոգ

Մեղրով տորթ

Թխվածքաբլիթ «Սարպանտին»

Տորթ «Զահեր»

Շոկոլադե-վանիլային պուդինգ

Տորթ ”Շոկոլադե նրբություն”

Թխվածքաբլիթ «Օրեո»