ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Շտրեյզելով տորթ

Կարտոֆիլով գնդիկներ

Շոկոլադով և խնձորով տորթ

Պանրով կարկանդակ

Կաթնաշոռով պիրոգ

Շոկոլադե-վանիլային կեքս

Մեղրով տորթ թթվասերային կրեմով

Կոկոսի քերուկով թխվածք

Մեղրով թխվածքաբլիթ

Տորթ ”Շոկոլադե հրաբուխ”

Կաթնաշոռով թխվածք

Մսով նավակներ