ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

shokolade-tort
Շտրեյզելով տորթ
kartofilov-kroket
Կարտոֆիլով գնդիկներ
shokolade-xndzorov-tort
Շոկոլադով և խնձորով տորթ
panrov-bulki
Պանրով կարկանդակ
katnashorov-kort
Կաթնաշոռով պիրոգ
shokolade-vanilayin-keqs
Շոկոլադե-վանիլային կեքս
memexrov-tort-ttvaserayin-kremov
Մեղրով տորթ թթվասերային կրեմով
Կոկոսի քերուկով թխվածք
meghrov-txvacqablit
Մեղրով թխվածքաբլիթ
shokolade-hrabux
Տորթ ”Շոկոլադե հրաբուխ”
katnashorov-txvacq
Կաթնաշոռով թխվածք
msov-navakner
Մսով նավակներ
...10...3132...40...