ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Արագ բիսկվիթ
Շոկոլադե տորթ կաթնաշոռային կրեմով
Շոկոլադե Բրաունի
Նապոլեոն խտացրած կաթով
Շոկոլադե քացրաբլիթ
Կաթնաշոռով և չամիչով թխվածք
Տորթ «Փարիզյան»
Տորթ ”Արբած բալ”
Տորթ ”Տղամարդու իդեալ”
Ընկույզով և չամիչով բիսկվիթ
Շոկոլադե տարտ
Եփովի կրեմով արագ տորթ