ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շոկոլադե-սերուցքային թխվածքաբլիթ
Հավի փափկամիս սերուցքային սոուսով
Խմոր բուլկու համար
Սպիտակ շոկոլադով տարտ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ընկույզով
Տորթ Սնիկերս
Շոկոլադե մաֆին
Տորթ ”Շոկոլադե բուրգ”
Ջեմով բուլկի
Պանրով և կաթնաշոռով կարկանդակ
Զատիկի թխվածք ”Զամբյուղ”
Սալորաչրով սրճային տորթ