ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

zatiki-kulich
Զատիկի կուլիչ
dzuk-shertavor-xmori-mej
Ձուկ ՝ շերտավոր խմորի մեջ
zatiki-pask-
Զատիկի հյուսքեր
@nkuyzov-chrerov-kulich
Ընկույզով և չրերով կուլիչ
shokoladetort-norovi
Շոկոլադե տորթ
balov-psak
Թխվածք ”Բալով հյուսք”
balov-shokolade-tort
Բալով շոկոլադե տորթ
zatiki-bulki
Զատիկի բուլկի
biskvitov-rulet
Բիսկվիթային ռուլետ
yurahatuk-brauni-balov
Շոկոլադե բրաունի բալով
zatiki-pirog-
Զատիկի պիրոգ
tandzov-toer
Տանձով տորթ
...10...3435...40...