ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Զատիկի կուլիչ
Ձուկ ՝ շերտավոր խմորի մեջ
Զատիկի հյուսքեր
Ընկույզով և չրերով կուլիչ
Շոկոլադե տորթ
Թխվածք ”Բալով հյուսք”
Բալով շոկոլադե տորթ
Զատիկի բուլկի
Բիսկվիթային ռուլետ
Շոկոլադե բրաունի բալով
Զատիկի պիրոգ
Տանձով տորթ