ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շոկոլադե մաֆիններ
Շոկոլադե մրջնաբույն
Ջեմով փքաբլիթ «Բեռլիներ»
Կրոկեմբուշ շոկոլադով
Նրբաբլիթով և կարամելային մուսսով տորթ
Pâte brisée կամ կտրտած խմոր պիրոգի համար
Կակաչի սերմով և բալով պիրոգ
Pâte sucrée կամ քաղցր խմոր տարտի համար
Շոկոլադե բիսկվիթով տորթ
Հավի սամսա
Ջեմով պիրոգ
Շոկոլադե տորթ