ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

shokolade-mafinner
Շոկոլադե մաֆիններ
yurahatuk-mrjnabuyn
Շոկոլադե մրջնաբույն
Ջեմով փքաբլիթ «Բեռլիներ»
Կրոկեմբուշ շոկոլադով
nrbablitnerov-karamelayin-mussov-tort
Նրբաբլիթով և կարամելային մուսսով տորթ
Pâte brisée կամ կտրտած խմոր պիրոգի համար
kakachi-sermov-pirog
Կակաչի սերմով և բալով պիրոգ
Pâte sucrée կամ քաղցր խմոր տարտի համար
shokolade-biskvit
Շոկոլադե բիսկվիթով տորթ
havi-samsa
Հավի սամսա
jemov-pirog
Ջեմով պիրոգ
shokolade-tort
Շոկոլադե տորթ
...10...3536...40...